Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su korėjietiškomis morkomis
Salotos "Švelnumas" su korėjietiškomis morkomis - pikantiška pastaba ant šventinio stalo. Jei korėjietiškų morkų perkate parduotuvėje, rinkitės ryškios sodrios spalvos salotas. Kuo ryškesnė spalva, tuo daugiau karotinoidų ir vitaminų. Korėjietiškos morkos turi daug druskos ir prieskonių, todėl jų pagrindu pagamintų patiekalų sūdyti ir gardinti pipirais nebūtina. Taip pat geriau naudoti kuo mažiau majonezo, pavyzdžiui, pakeisti jį grietine.
Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite vištieną. Kiaušinius pertrinkite per tarką stambiais galais, sūrį - smulkiais. Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 2
Surinkite užkandį. Ant skrudintos duonos dėkite vištienos griežinėlių ir aptepkite majonezu. Ant viršaus paskleiskite korėjietiškas morkas. Tada - kiaušinius su majonezu. Pabarstykite sūrio drožlėmis ir smulkintais krapais.
Kategorijos