Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis ir sūriu
Krabų lazdelės yra krabų mėsos imitacija. Jos nebrangios, o skonis - kaip gurmaniškas delikatesas. Šis maistas yra mažai kaloringas, turi daug baltymų ir gerai pasotina. Dažniausiai krabų lazdelės naudojamos šaltiems užkandžiams gaminti. Salotos iš šio produkto gali būti labai skirtingos - viskas priklauso nuo to, kokie kiti ingredientai įtraukti į patiekalą. Salotose "Švelnumas" krabų lazdelės harmoningai derinamos su kukurūzais ir sūriu.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Krabų lazdeles supjaustykite mažais griežinėliais. Agurką supjaustykite kubeliais. Įmuškite kiaušinius. Iš kukurūzų nusausinkite skystį ir supilkite branduolius į atskirą dubenį. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite krabų lazdeles, agurkus, kiaušinius ir kukurūzus. Sudėkite svogūnus, pabarstykite sūriu. Įdėkite majonezo ir česnako, gerai išmaišykite. Į salotų dubenį įdėkite kepimo žiedą, į jį sudėkite salotas, kad būtų suformuotos. Prieš patiekdami išimkite žiedą.
Kategorijos