Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis, sūriu ir obuoliu
Gausios salotos "Švelnumas", kuriose vištieną pakeičia krabų lazdelės, yra tokios pat skanios, bet paprastesnės ir greitesnės. Sudėtyje esantis obuolys minkštam kreminiam baltyminiam patiekalui suteikia rūgštelės. Salotoms tinka rūgštūs arba saldžiarūgščiai obuoliai. Pirkdami krabų lazdeles atkreipkite dėmesį į jų spalvą: jos turi būti spalvotos tik iš vienos pusės, atspalviai - nuo šviesiai rausvos iki rausvai raudonos, bet ne ryškiai raudonos. Neturėtų būti geltonų ar pilkų dėmių. Lazdelės turi būti lygios, lygios ir tvirtos.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. Atidėkite 2 valgomuosius šaukštus papuošimui. Atskirai sutarkuokite sūrį, trynius ir baltymus per vidutinio dydžio tinklelio tarką. Obuolį sutarkuokite stambaus akučių pjaustytuvu. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Į lėkštę sudėkite kiaušinių baltymus ir padarykite majonezo tinklelį. Krabų lazdeles išdėliokite tolygiu sluoksniu ir aptepkite majonezu. Sudėkite obuolį, aptepkite majonezu. Pabarstykite sūriu, ant viršaus užtepkite majonezo. Leiskite salotoms 1 valandą pastovėti šaldytuve.
Kategorijos