Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su krevetėmis
Koks šventinis stalas be salotų? Niekada nesinori, kad receptai kartotųsi, o svečiai žinotų, kas bus ant stalo. Salotos "Švelnumas" su krevetėmis - skanus, sotus ir egzotiškas užkandis. Dėl porcijinio serviravimo salotos papuoš šventinį stalą ir tikrai nustebins visus prie jo sėdinčius.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kol krevetės verda, smulkiais kubeliais supjaustykite kivius, pomidorus ir krabų lazdeles. Patiekdami supjaustykite kivius ir pomidorus griežinėliais. Smulkiai supjaustykite nuluptas krevetes.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite salotas į serviravimo lėkštes. Pirmuoju sluoksniu išdėliokite krabų lazdeles, tada sudėkite pomidorų sluoksnį. Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu ir pagal skonį pasūdykite. Trečiajame sluoksnyje - pjaustytos krevetės, o ketvirtajame - kivių kubeliai. Viršutinį sluoksnį aptepkite majonezu.
Kategorijos