Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su kukurūzais
Salotos "Švelnumas" pateisina savo pavadinimą ingredientais. Jas galima patiekti ir darbo dienomis, ir vakarienės metu. Paruošimui rinkitės aukštos kokybės konservuotus kukurūzus. Jauni kukurūzai skinami vasarą arba ankstyvą rudenį. Vietoj Pekino kopūstų galite rinktis jaunus baltagūžius kopūstus. Padažas su naminiu majonezu salotas padaro mažiau kaloringas ir dar švelnesnes.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos ir įmuškite kiaušinius. Užvirkite ir virkite 10 minučių. Nusausinkite ir atvėsinkite. Tada nulupkite lukštus ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite naminio majonezo. Į dubenėlį įmuškite kiaušinį, sudėkite garstyčias, aliejų, citrinos sultis, druską ir cukrų. Maišykite plaktuvu iki vientisos masės. Tada perkelkite į maišytuvo dubenį ir plakite, kol padažas sutirštės.
Žingsnis 3
Sudėkite kukurūzų salotas. Į salotinę sudėkite kukurūzus, kopūstus, kiaušinius, kalendras, žaliuosius svogūnus ir krabų lazdeles. Pasūdykite, įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos