Salotos "Švelnumas" su kumpiu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su kumpiu ir sūriu

Pagrindinis salotų "Švelnumas" ingredientas gali būti kumpis. Tai kiaulienos kumpis, paruoštas sūdant arba rūkant. Pirmieji kumpio receptai pateikti 1611 m. "Domostroy" ir keliose XVIII-XIX a. kulinarijos knygose. Sūdyta mėsa buvo ruošiama jau pirmajame amžiuje senovės Romoje. Įvairiose šalyse šis produktas atsirado skirtingu laiku. Dabar kumpį išmoko konservuoti, pardavinėti šios rūšies produktą skardinėse. Šią technologiją 1926 m. išrado Džordžas Hormelis (George Hormel).
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su kumpiu ir sūriu Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Supjaustykite kumpį, papriką ir agurką griežinėliais, sutarkuokite vištienos kiaušinius ir kietąjį sūrį. Susmulkinkite krapus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų, pirmiausia 5 min. pakepinkite svogūnus, sudėkite grybus ir kepkite dar 10 min.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su kumpiu ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite kumpio gabalėlius, saldžiąją papriką, agurką, tarkuotus kiaušinius, sūrį, svogūnus ir grybus, krapus į salotinę, užpilkite majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos