Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su kumpiu ir sūriu
Pagrindinis salotų "Švelnumas" ingredientas gali būti kumpis. Tai kiaulienos kumpis, paruoštas sūdant arba rūkant. Pirmieji kumpio receptai pateikti 1611 m. "Domostroy" ir keliose XVIII-XIX a. kulinarijos knygose. Sūdyta mėsa buvo ruošiama jau pirmajame amžiuje senovės Romoje. Įvairiose šalyse šis produktas atsirado skirtingu laiku. Dabar kumpį išmoko konservuoti, pardavinėti šios rūšies produktą skardinėse. Šią technologiją 1926 m. išrado Džordžas Hormelis (George Hormel).
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Supjaustykite kumpį, papriką ir agurką griežinėliais, sutarkuokite vištienos kiaušinius ir kietąjį sūrį. Susmulkinkite krapus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų, pirmiausia 5 min. pakepinkite svogūnus, sudėkite grybus ir kepkite dar 10 min.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite kumpio gabalėlius, saldžiąją papriką, agurką, tarkuotus kiaušinius, sūrį, svogūnus ir grybus, krapus į salotinę, užpilkite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos