Salotos "Švelnumas" su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos "Švelnumas" su lašiša

Salotų "Tenderness" pagrindas neabejotinai yra raudona žuvis - pagrindinis lengvai atpažįstamo skonio ingredientas. Dėl burnoje tirpstančios lengvai sūdytos lašišos, virtų vištų kiaušinių ir šviežių agurkų, nuluptų nuo šiurkščios odelės, salotos "Švelnumas" visiškai pateisina savo pavadinimą. Alyvuogės puikiai dera su raudonąja žuvimi, o aštrus padažas, pagamintas iš sojų padažo, į kurį pridėta neriebios grietinės, visiems salotų komponentams suteikia pikantiško skonio.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite plonomis juostelėmis. Agurkus supjaustykite juostelėmis. Nulupkite citriną daržovių skustuku ir sutarkuokite ją smulkia tarka. Vištienos kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Kiekvieną alyvuogę perpjaukite išilgai pusiau.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su lašiša Žingsnis 2
Sumaišykite salotas. Į gilią salotinę sudėkite lašišos griežinėlius, agurkų griežinėlius, kietai virto kiaušinio kubelius ir griežinėliais pjaustytas alyvuoges. Atskirame nedideliame inde sumaišykite grietinę, sojų padažą ir citrinos žievelę. Padažu apliekite salotas ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos