Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Švelnumas" su lašiša ir ryžiais
Šventiniam stalui ar romantiškai vakarienei dviese puikiai tiks lengvos ir įdomios pūstos salotos "Tenderness" su lašiša. Pagrindinis komponentas - lengvai sūdyta žuvis, kuri bet kokiam patiekalui suteiks rafinuotumo. Lašiša čia puikiai dera su ryžiais, obuoliu ir morkomis, o vištienos kiaušiniai suteikia oro. Padažą tokioms salotoms galima ruošti grietinės pagrindu pridėjus majonezo. Kad padarytų didžiausią įspūdį, paruoštą patiekalą galima papuošti raudonaisiais ikrais.
Žingsnis 1
Išdėliokite pirmuosius salotų sluoksnius. Majonezą sumaišykite su grietine, druska ir žuvies prieskoniais. Ant salotinės dugno kaip pirmąjį sluoksnį sudėkite virtus ryžius ir aptepkite juos padažu. Supjaustykite lašišą plonais griežinėliais ir dėkite ją kaip antrąjį sluoksnį, patepdami padažu.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas, kol jos bus paruoštos. Obuolį ir morką sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite atitinkamai ant trečiojo ir ketvirtojo sluoksnių, kiekvieną sluoksnį patepdami padažu. Atskirai sutarkuokite baltymus ir trynius. Pirmiausia sudėkite baltymus ir likusį padažą, tada trynius.
Kategorijos