Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su morkomis ir sūriu
Salotos "Švelnumas" su morkomis ir sūriu pagal šį receptą paruošiamos labai greitai, nededant mėsos. Šį užkandį lengva paruošti kasdieniams pietums ar vakarienei. Kad patiekalas atrodytų šventiškai, salotas galite gražiai patiekti. Pavyzdžiui, porcijuotas krembriulėnėse arba stiklinėse. Arba valgomuose indeliuose iš smėlio tešlos, daržovių, krakmolo, vaisių ar jūros dumblių. Kaip apvalios arba kvadratinės formos, pagamintos su kepimo žiedu
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Į keptuvę be aliejaus sudėkite borodino duoną. Džiovinkite, retkarčiais pamaišydami. Perkelkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite morkas. Šaknines daržoves užpilkite šaltu vandeniu. Užvirinkite. Virkite 20 minučių, kol suminkštės. Atvėsinkite ir sutarkuokite vidutinio storio tarka.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas "Tenderness" su morkomis ir sūriu. Sudėkite morkas ir sūrį į salotinę. Išspauskite česnaką. Apibarstykite druska, pipirais. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Ant viršaus supilkite borodino kruopas.
Kategorijos