Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su obuoliais
Salotos "Švelnumas" su obuoliais dėl vaisių pridėjimo pasirodo sultingos ir gaivios. Užkandį paruošti labai paprasta. Kad salotos būtų tikrai švelnios, nepagailėkite majonezo ir būtinai leiskite patiekalui gerai įsigerti. Jei nerimaujate dėl savo figūros, riebų padažą galima visiškai pakeisti, pavyzdžiui, lengvu arba dietiniu majonezu, grietine, tirštu jogurtu. Kad salotos būtų ne tik skanios, bet ir labai gražios, naudokite kepimo žiedą, kuris suteiks patiekalui tolygią formą.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Kiaušinius virkite 8-10 minučių kietai išvirtus. Įdėkite juos į atskirą dubenį su šaltu vandeniu 5-7 minutėms. Tada nulupkite, susmulkinkite.
Žingsnis 2
Kol verda kiaušiniai, pasirūpinkite mėsa. Apskrudinkite vištienos gabalėlius. Iš abiejų pusių pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite mėsą ant įkaitintos keptuvės. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos. Paruoštą vištieną atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite "Švelnumo" salotas su obuoliais. Sluoksniams formuoti naudokite kepimo žiedą arba kepimo formą. Ant dugno paskleiskite vištieną, majonezą. Tada svogūnus, vėl majonezą, obuolį, majonezą, kiaušinius, majonezą ir sūrį. Ant viršaus gausiai pabarstykite graikinių riešutų. Dėkite salotas į šaldytuvą 2 valandoms, kad patiekalas gerai įsigertų.
Kategorijos