Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su obuoliais, svogūnais ir sūriu
Neįprastoms salotoms "Tenderness" su obuoliais, svogūnais, sūriu ir krabų lazdelėmis ruoškite raudonuosius svogūnus arba askaloninius česnakus, nes dėl mažesnio sieros kiekio jų skonis švelnesnis nei svogūnų. Raudoną arba violetinę svogūnų spalvą lemia ypatinga medžiaga antocianinas. Ji naudinga žmonėms, nes gerina žarnyno barjerinę funkciją ir mažina žarnyno uždegimą.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Krabų lazdeles supjaustykite šiaudeliais. Pusę vienos krabų lazdelės sutarkuokite smulkia tarka papuošimui. Obuolį sutarkuokite stambia tarka. Užpilkite citrinos sulčių ir išmaišykite. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Pirmuoju sluoksniu sudėkite kiaušinius, pagal skonį juos pasūdykite ir užpilkite majonezu. Tada sudėkite svogūną ir taip pat aptepkite majonezu. Tada sudėkite smulkintas krabų lazdeles ir majonezą. Ketvirtuoju sluoksniu sudėkite obuolį su majonezu. Paskutinis sluoksnis sūrio ir viską papuoškite tarkuota krabų lazdelių puse.
Kategorijos