Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Švelnumas" su Pekino kopūstais ir vištiena
Paprastos ir greitai paruošiamos salotos "Švelnumas" su Pekino kopūstais ir rūkyta vištiena. Skirtingai nuo klasikinio recepto, čia nėra ingredientų, kuriuos reikėtų iš anksto išvirti. Gaminimui rinkitės jaunus kopūstus - jie minkštesni ir sultingesni. Atkreipkite dėmesį į nedideles sodrios spalvos gūželes. Lapai turi būti sausi ir be dėmių. Jei daržovę imate pakuotėje, įsitikinkite, kad po plėvele nėra kondensato - jo atsiradimas rodo, kad kopūstas jau sugedęs.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pekino kopūstų lapus supjaustykite šiaudeliais. Agurką ir vištieną supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite susmulkintus ingredientus su kukurūzais į salotinę. Pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite majonezu ir išmaišykite. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos