Salotos "Švelnumas" su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" su riešutais

Šiai salotų "Švelnumas" versijai reikės kiaušinių, sūrio, obuolių ir anakardžių riešutų. Anakardžių riešutuose yra daug mineralinių medžiagų, vitaminų, antioksidantų. Jie yra malonaus saldaus skonio. Anakardžiai nėra labai paplitę riešutai, nes jie bręsta ne vaisiaus viduje, o išorėje. Anakardžiai visada parduodami nulupti ir būtinai specialiai apdorojami, nes vaisiaus apvalkale yra nuodingos medžiagos - fenolinės dervos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su riešutais Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Kiaušinius ir sūrį atskirai sutarkuokite smulkia trintuve, o obuolį - stambia. Riešutus sutarkuokite arba sutrinkite kočėlu.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su riešutais Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą. Produktus dėliokite sluoksniais, patepdami juos majonezu, tokia tvarka: kiaušinis, sūris, obuolys, riešutai. Nuimkite žiedą, aptepkite salotų kraštus majonezu ir pabarstykite smulkintais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos