Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su riešutais
Šiai salotų "Švelnumas" versijai reikės kiaušinių, sūrio, obuolių ir anakardžių riešutų. Anakardžių riešutuose yra daug mineralinių medžiagų, vitaminų, antioksidantų. Jie yra malonaus saldaus skonio. Anakardžiai nėra labai paplitę riešutai, nes jie bręsta ne vaisiaus viduje, o išorėje. Anakardžiai visada parduodami nulupti ir būtinai specialiai apdorojami, nes vaisiaus apvalkale yra nuodingos medžiagos - fenolinės dervos.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Kiaušinius ir sūrį atskirai sutarkuokite smulkia trintuve, o obuolį - stambia. Riešutus sutarkuokite arba sutrinkite kočėlu.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą. Produktus dėliokite sluoksniais, patepdami juos majonezu, tokia tvarka: kiaušinis, sūris, obuolys, riešutai. Nuimkite žiedą, aptepkite salotų kraštus majonezu ir pabarstykite smulkintais riešutais.
Kategorijos