Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su rūkyta vištiena ir skrebučiais
Salotos "Tenderness" su rūkyta vištiena pasižymi unikaliu skoniu. Šiame patiekale nėra nieko nereikalingo. Švelnus sūris, rūkyta vištienos mėsa su dūmais ir sultingi kukurūzai puikiai dera tarpusavyje. O sudėtyje esantys džiūvėsėliai padaro užkandį maloniai traškų. Šiuo atveju galite naudoti savo pačių paruoštus arba parduotuvėje parduodamus džiūvėsėlius. Salotos taps ne tik kasdienio, bet ir šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Rūkytą vištieną supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus sutarkuokite stambia tarka. Trynius susmulkinkite šakute. Nusunkite skystį iš kukurūzų skardinės, supilkite branduolius į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite rūkytą vištieną į salotų dubenį ir patiekite. Padarykite majonezo tinklelį. Sudėkite sūrį, aptepkite majonezu. Suberkite džiūvėsėlius, aptepkite majonezu. Kitas sluoksnis - baltymai, ištepti majonezu. Ant viršaus sudėkite kukurūzų grūdus ir apibarstykite tarkuotu tryniu. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai, kad pastovėtų.
Kategorijos