Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su saira
Salotos "Švelnumas" su saira ir bulvėmis - sotus ir sultingas patiekalas su konservuota žuvimi. Pirkite konservuotą sairą, kurios pagaminimo data yra nuo rugpjūčio iki gruodžio pradžios, šiuo metu yra laimikis. Geriau imti konservus, pagamintus arčiau jūros, pavyzdžiui, Primorėje. Taip yra didesnė tikimybė įsigyti produktą, pagamintą iš šviežių žaliavų. Pakratę skardinę, neturėtumėte girdėti garsaus gurguliuojančio garso, nes pagal standartą žuvies konservuose yra ne mažiau kaip 70 proc.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Sairą sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite svogūną. Bulves, obuolį ir kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Atskirai sutarkuokite vieną trynį papuošimui. Smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Produktus sluoksniais sudėkite į permatomą salotinę, kiekvieną kartą patepdami majonezu. Pradėkite nuo sairos, tada išdėliokite bulves, tada svogūnus, kiaušinius ir obuolį. Paskutinis sluoksnis - sūris, kurį ištepkite majonezu. Papuoškite tarkuotu tryniu be padažo.
Kategorijos