Salotos "Švelnumas" su saira pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos "Švelnumas" su saira

Salotos "Švelnumas" su saira ir bulvėmis - sotus ir sultingas patiekalas su konservuota žuvimi. Pirkite konservuotą sairą, kurios pagaminimo data yra nuo rugpjūčio iki gruodžio pradžios, šiuo metu yra laimikis. Geriau imti konservus, pagamintus arčiau jūros, pavyzdžiui, Primorėje. Taip yra didesnė tikimybė įsigyti produktą, pagamintą iš šviežių žaliavų. Pakratę skardinę, neturėtumėte girdėti garsaus gurguliuojančio garso, nes pagal standartą žuvies konservuose yra ne mažiau kaip 70 proc.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su saira Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Sairą sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite svogūną. Bulves, obuolį ir kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Atskirai sutarkuokite vieną trynį papuošimui. Smulkiai sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su saira Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Produktus sluoksniais sudėkite į permatomą salotinę, kiekvieną kartą patepdami majonezu. Pradėkite nuo sairos, tada išdėliokite bulves, tada svogūnus, kiaušinius ir obuolį. Paskutinis sluoksnis - sūris, kurį ištepkite majonezu. Papuoškite tarkuotu tryniu be padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos