Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su sūriu ir kiaušiniu
Salotos "Švelnumas" su sūriu ir kiaušiniu yra puikus paprasto, bet labai skanaus patiekalo variantas, kuriam paruošti reikia labai nedaug laiko. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad sūrio, obuolio ir svogūno derinys labai nevykęs, nuomonė pasikeis, verta tik sujungti produktus. Sultingi vaisiai suteikia salotoms malonios rūgštelės, taip atskiedžiant šiek tiek blankų kitų ingredientų skonį. Sūris turėtų būti kietas, o obuolys - saldžiarūgštis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atskirkite trynius nuo baltymų ir juos atskirai sutarkuokite. Sūrį sutarkuokite smulkia dantyta tarka. Išpjaukite obuolio sėklų apvalkalą, minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Padėkite kepimo žiedą ant lėkštės. Ant dugno sudėkite paruoštus svogūnus. Tada paskirstykite sūrį, aptepkite jį majonezu. Po to išdėliokite baltymus ir obuolių skilteles, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Galiausiai paruoštas salotas apibarstykite tarkuotais kiaušinių tryniais.
Kategorijos