Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais
Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais - patiekalas pp. Šiam užkandžiui tinka absoliučiai visi ingredientai. Obuoliuose gausu kalio ir skaidulų, poruose - askorbo rūgšties. Šampinjonai padeda atsikratyti migrenos, mažakraujystės ir depresijos. Pomidorai laikomi galingais antioksidantais, vištienos filė - idealus dietinės mitybos produktas. Apelsinas suteiks žvalumo užtaisą ir puikią nuotaiką - citrusinio vaisiaus minkštimas naudojamas kaip salotų sudedamoji dalis, o sultys - kaip padažas.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Porus supjaustykite žiedais. Grybus ir porus 10-15 min. virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Tada išimkite ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Supjaustykite likusius produktus griežinėliais. Apelsinus, obuolius, pomidorus ir vištieną supjaustykite maždaug vienodo dydžio gabalėliais. Atidėkite keletą obuolių ir apelsinų griežinėlių, kad galėtumėte patiekti.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Atvėsusius grybus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į salotinę. Sudėkite kubeliais supjaustytus obuolius, apelsinus, pomidorus, vištieną ir porų žiedus. Grietinėlę sumaišykite su apelsinų sultimis, supilkite į salotas ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos