Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais

Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais - patiekalas pp. Šiam užkandžiui tinka absoliučiai visi ingredientai. Obuoliuose gausu kalio ir skaidulų, poruose - askorbo rūgšties. Šampinjonai padeda atsikratyti migrenos, mažakraujystės ir depresijos. Pomidorai laikomi galingais antioksidantais, vištienos filė - idealus dietinės mitybos produktas. Apelsinas suteiks žvalumo užtaisą ir puikią nuotaiką - citrusinio vaisiaus minkštimas naudojamas kaip salotų sudedamoji dalis, o sultys - kaip padažas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Porus supjaustykite žiedais. Grybus ir porus 10-15 min. virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Tada išimkite ir nusausinkite.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais Žingsnis 2
Supjaustykite likusius produktus griežinėliais. Apelsinus, obuolius, pomidorus ir vištieną supjaustykite maždaug vienodo dydžio gabalėliais. Atidėkite keletą obuolių ir apelsinų griežinėlių, kad galėtumėte patiekti.

Žingsnis 3

Salotos "Švelnumas" su svogūnais ir obuoliais Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Atvėsusius grybus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į salotinę. Sudėkite kubeliais supjaustytus obuolius, apelsinus, pomidorus, vištieną ir porų žiedus. Grietinėlę sumaišykite su apelsinų sultimis, supilkite į salotas ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos