Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su svogūnais, obuoliais, sūriu ir kiaušiniu
Ši salotų "Švelnumas" su obuoliais, svogūnais ir sūriu versija paruošta su anakardžių riešutais. Salotoms naudokite baltuosius svogūnus - jie nuo svogūnų skiriasi didesniu dydžiu ir švelnesniu skoniu. Pirkdami anakardžių riešutus, imkite riešutus ne visiškai permatomose pakuotėse, nes dėl šviesos poveikio sutrumpėja jų galiojimo laikas. Patys riešutai turi būti lygūs ir sausi, su miltų apvalkalu. Anakardžių riešutų spalva yra šviesi, be dėmių. Susmulkinti branduoliai laikosi prasčiau nei sveiki.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Taip pat smulkiai sutarkuokite obuolį ir apšlakstykite citrinos sultimis. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite anakardžius.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Salotas sluoksniais išdėliokite apvalioje formoje. Pirmiausia sudėkite kiaušinius ir majonezą. Tada dėkite svogūnų sluoksnį. Tada sluoksnį sūrio su majonezu. Trečias sluoksnis bus obuoliai su padažu. Išimkite formą, ištepkite salotas majonezu ir pabarstykite riešutais ant viršaus ir šonuose.
Kategorijos