Žingsnis 1
Išvirkite vištieną. Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos ir sudėkite vištieną. Užvirus vandeniui virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies. Nugriebkite paviršiuje susidariusias putas skepetaite. Atvėsinus mėsą neišimdami jos iš sultinio. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir odos, supjaustykite nedideliais kubeliais arba atskirkite skaidulomis.
Žingsnis 2
Pradėkite formuoti salotas. Ant plokščios lėkštės kaip pirmą sluoksnį sudėkite pusę griežinėliais supjaustytos vištienos filė. Sudėkite svogūną, sluoksnius aptepkite majonezu. Tada dėkite agurkų sluoksnį, o tada - sluoksnį pjaustytų kiaušinių. Aptepkite majonezu ir uždėkite likusios vištienos filė sluoksnį. Dar kartą ištepkite majonezu ir salotų viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.