Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su vištiena, grybais ir kiaušiniais
Šventė - tai džiugi nuotaika, susitikimas su brangiais žmonėmis ir, žinoma, maloni šventė. Savo svečius prie šventinio stalo galite pradžiuginti gardžiomis salotomis "Švelnumas" su vištiena, grybais ir kiaušiniais. Tai apetitą žadinantis sluoksniuotas užkandis, kuris labai gražiai atrodys permatomoje salotinėje arba visai be jos. Salotos puikiai išlaiko formą, tam galite naudoti kepimo žiedą.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Filė virkite pasūdytame vandenyje 30 minučių, kol suminkštės. Išvirtą vištieną smulkiai supjaustykite. Kiaušinius virkite 10 minučių kietai išvirtus. Atvėsinkite. Nulupkite lukštus. Baltymus sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės. Tą patį padarykite ir su tryniu.
Žingsnis 2
Baigkite virti grybus. Sudėkite grybus į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite, kol išgaruos skystis. Sudėkite svogūnus. Kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas "Tenderness" su vištiena, grybais ir kiaušiniais. Į salotinę sluoksniais sudėkite vištieną ir majonezą. Tada pusę grybų su svogūnais, majonezą. Tada ½ sūrio su majonezu, visus baltymus. Pakartokite seriją. Ant viršaus salotas pabarstykite tarkuotais tryniais.
Kategorijos