Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais - sotus, malonaus mėsos skonio užkandis, kurį lengva paruošti didelei kompanijai ir atskirai šeimai. Kad salotos išeitų tikrai švelnios, didelį dėmesį reikėtų skirti vištienos pasirinkimui. Kuo paukštis jaunesnis, tuo mėsa bus minkštesnė. Nustatyti amžių galima pagal jo išvaizdą. Jauno viščiuko oda būna rausva, o riebalai šviesiai geltoni. Suaugusių viščiukų oda storesnė ir tamsesnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kepkite mėsos gabalėlius aliejuje, kol iškeps, 15 minučių ant didelės ugnies. Pagardinkite druska. Atvėsinkite. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu. Užvirę virkite 8-10 minučių. Atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais Žingsnis 2
Paruoškite vištienos ir graikinių riešutų salotas. Sudėkite vištieną į salotinę. Supilkite kiaušinius, agurkus. Druska, pipirai. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Ant viršaus gausiai pabarstykite riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos