Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais
Salotos "Švelnumas" su vištiena ir riešutais - sotus, malonaus mėsos skonio užkandis, kurį lengva paruošti didelei kompanijai ir atskirai šeimai. Kad salotos išeitų tikrai švelnios, didelį dėmesį reikėtų skirti vištienos pasirinkimui. Kuo paukštis jaunesnis, tuo mėsa bus minkštesnė. Nustatyti amžių galima pagal jo išvaizdą. Jauno viščiuko oda būna rausva, o riebalai šviesiai geltoni. Suaugusių viščiukų oda storesnė ir tamsesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kepkite mėsos gabalėlius aliejuje, kol iškeps, 15 minučių ant didelės ugnies. Pagardinkite druska. Atvėsinkite. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu. Užvirę virkite 8-10 minučių. Atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos ir graikinių riešutų salotas. Sudėkite vištieną į salotinę. Supilkite kiaušinius, agurkus. Druska, pipirai. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Ant viršaus gausiai pabarstykite riešutais.
Kategorijos