Salotos "Švelnumas" su vištiena ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir sūriu

Salotos "Tenderness" su rūkyta vištiena ir sūriu yra traškios ir gaivios dėl morkų ir agurkų. Rūkyta vištiena suteiks patiekalui naujo skonio. Be to, tokiame produkte dėl rūkymo metu gausiai išsiskiriančių riebalų yra didesnis baltymų santykis. Vištienos šlaunelės, kurios buvo natūraliai rūkytos, turi šiek tiek sutrūkinėjusią tamsią odą ir šviesią mėsos spalvą, artimesnę šviesiai pilkai. Rausva mėsa gali reikšti, kad produktas buvo nepakankamai gerai marinuotas ir per trumpą laiką išrūkytas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir sūriu Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Sutarkuokite morkas ir kiaušinius vidutine tarka. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite žoleles.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su vištiena ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Kiekvieną jų patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Pirmuoju sluoksniu sudėkite rūkytus kumpius. Tada agurkus ir tarkuotas morkas. Morkų sluoksnį patepkite majonezu. Toliau paskleiskite tarkuotus kiaušinius, žoleles, majonezą ir sūrį. Nuimkite žiedą, įdėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos