Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su vištiena ir sūriu
Salotos "Tenderness" su rūkyta vištiena ir sūriu yra traškios ir gaivios dėl morkų ir agurkų. Rūkyta vištiena suteiks patiekalui naujo skonio. Be to, tokiame produkte dėl rūkymo metu gausiai išsiskiriančių riebalų yra didesnis baltymų santykis. Vištienos šlaunelės, kurios buvo natūraliai rūkytos, turi šiek tiek sutrūkinėjusią tamsią odą ir šviesią mėsos spalvą, artimesnę šviesiai pilkai. Rausva mėsa gali reikšti, kad produktas buvo nepakankamai gerai marinuotas ir per trumpą laiką išrūkytas.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Sutarkuokite morkas ir kiaušinius vidutine tarka. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Kiekvieną jų patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Pirmuoju sluoksniu sudėkite rūkytus kumpius. Tada agurkus ir tarkuotas morkas. Morkų sluoksnį patepkite majonezu. Toliau paskleiskite tarkuotus kiaušinius, žoleles, majonezą ir sūrį. Nuimkite žiedą, įdėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių.
Kategorijos