Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su vištienos filė
Prie lengvos sriubos pietums galima patiekti salotų "Tenderness" su vištiena. Tiems, kurie laikosi dietos arba tiesiog stengiasi teisingai maitintis, patiekalą geriau gaminti iš vištienos krūtinėlės. Ji turi mažiausiai riebalų. Jei norite, kad užkandis būtų sotesnis, gamindami pasirinkite vištienos filė iš šlaunelių arba blauzdų. Salotų "Švelnumas" su vištiena receptas pravers ir tada, kai reikės greitai surinkti skanų užkandį stalui.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Vištieną užpilkite šaltu vandeniu. Įberkite šiek tiek druskos. Virkite 30-40 minučių, kol suminkštės. Atvėsusią mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Kol vištiena kepa, paruoškite kiaušinius. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį. Išvirkite kietai 8-10 minučių po užvirimo. Atvėsinkite. Išimkite lukštus. Smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Surinkite salotas "Švelnumas". Į salotinę sudėkite vištieną, sūrį. Įspauskite česnako. Įmuškite kiaušinius. Suplėšykite salotų lapus. Sudėkite pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite jogurto. Išmaišykite.
Kategorijos