Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Švelnumas" su vištienos krūtinėle ir vynuogėmis
Salotos "Švelnumas" su vištiena, sūriu, saldžiąja paprika, vynuogėmis, apelsinais ir anakardžių riešutais - tai vitaminų ir mikroelementų lobynas. Vaisiai joms suteikia įdomaus skonio ir gaivumo. Pagrindinė riešutų sudedamoji dalis yra riebusis aliejus, turintis maitinamųjų ir priešuždegiminių savybių. Vynuogės turi medžiagų, kurios lėtina senėjimą ir aktyvina ilgaamžiškumo geną. Paprikos gerina akių sveikatą, apsaugo nuo anemijos, stiprina imuninę sistemą ir pakelia nuotaiką.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištienos filė ir apelsiną supjaustykite mažais kubeliais. Iš apelsino pašalinkite kauliukus. Vynuoges perpjaukite per pusę. Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tinklelio tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Iš likusios pusės apelsino išspauskite sultis. Sumaišykite druską, pipirus, aliejų ir apelsinų sultis.
Žingsnis 3
Baigkite ruošti salotas. Sumaišykite filo, apelsiną, pipirus, vynuoges, riešutus ir sūrį. Apibarstykite salotas ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos