Salotos "Švelnumas" su vištienos krūtinėle ir vynuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Švelnumas" su vištienos krūtinėle ir vynuogėmis

Salotos "Švelnumas" su vištiena, sūriu, saldžiąja paprika, vynuogėmis, apelsinais ir anakardžių riešutais - tai vitaminų ir mikroelementų lobynas. Vaisiai joms suteikia įdomaus skonio ir gaivumo. Pagrindinė riešutų sudedamoji dalis yra riebusis aliejus, turintis maitinamųjų ir priešuždegiminių savybių. Vynuogės turi medžiagų, kurios lėtina senėjimą ir aktyvina ilgaamžiškumo geną. Paprikos gerina akių sveikatą, apsaugo nuo anemijos, stiprina imuninę sistemą ir pakelia nuotaiką.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su vištienos krūtinėle ir vynuogėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištienos filė ir apelsiną supjaustykite mažais kubeliais. Iš apelsino pašalinkite kauliukus. Vynuoges perpjaukite per pusę. Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tinklelio tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su vištienos krūtinėle ir vynuogėmis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Iš likusios pusės apelsino išspauskite sultis. Sumaišykite druską, pipirus, aliejų ir apelsinų sultis.

Žingsnis 3

Salotos "Švelnumas" su vištienos krūtinėle ir vynuogėmis Žingsnis 3
Baigkite ruošti salotas. Sumaišykite filo, apelsiną, pipirus, vynuoges, riešutus ir sūrį. Apibarstykite salotas ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos