Salotos "Švelnumas" su žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" su žuvies konservais

Salotų "Tenderness" skonis priklauso nuo pasirinktų kokybiškų žuvies konservų. Šiame recepte naudojama saira, tačiau galite rinktis ir kitų žuvų konservus, pavyzdžiui, tuno, skumbrės ar ledjūrio menkės. Patiekalas ruošiamas sluoksniais ir kuriam laikui padedamas į šaldytuvą, kad visi ingredientai gerai įsigertų ir įgytų nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su žuvies konservais Žingsnis 1
Pradėkite dėlioti salotų sluoksnius. Nulupkite virtas bulves ir sutarkuokite jas ant vidutinio storio tarkavimo tarkos. Sudėkite jas į salotinę kaip pirmąjį sluoksnį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir aptepkite majonezu. Ant bulvių sudėkite susmulkintą sairą, ant viršaus užtepkite majonezo.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su žuvies konservais Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite ant žuvies sluoksnio, ant viršaus užpilkite šiek tiek majonezo. Nuluptą vištos kiaušinį sutarkuokite vidutine tarka ir dėkite ant kito sluoksnio, ant žuvies, aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Salotos "Švelnumas" su žuvies konservais Žingsnis 3
Baigkite ruošti salotas. Sutarkuokite kietąjį sūrį smulkia tarka ir uždėkite paskutinį sluoksnį ant kiaušinio. Dėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių, kad sluoksniai įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos