Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su žuvies konservais
Salotų "Tenderness" skonis priklauso nuo pasirinktų kokybiškų žuvies konservų. Šiame recepte naudojama saira, tačiau galite rinktis ir kitų žuvų konservus, pavyzdžiui, tuno, skumbrės ar ledjūrio menkės. Patiekalas ruošiamas sluoksniais ir kuriam laikui padedamas į šaldytuvą, kad visi ingredientai gerai įsigertų ir įgytų nepakartojamą skonį.
Žingsnis 1
Pradėkite dėlioti salotų sluoksnius. Nulupkite virtas bulves ir sutarkuokite jas ant vidutinio storio tarkavimo tarkos. Sudėkite jas į salotinę kaip pirmąjį sluoksnį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir aptepkite majonezu. Ant bulvių sudėkite susmulkintą sairą, ant viršaus užtepkite majonezo.
Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite ant žuvies sluoksnio, ant viršaus užpilkite šiek tiek majonezo. Nuluptą vištos kiaušinį sutarkuokite vidutine tarka ir dėkite ant kito sluoksnio, ant žuvies, aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Baigkite ruošti salotas. Sutarkuokite kietąjį sūrį smulkia tarka ir uždėkite paskutinį sluoksnį ant kiaušinio. Dėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių, kad sluoksniai įsigertų.
Kategorijos