Salotos "Švelnumas" su žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" su žuvimi

Salotos "Švelnumas" - tai nuostabios sluoksniuotos salotos su raudonąja žuvimi, tikrai labai švelnios, erdvios ir neįtikėtinai skanios. Įdomiausios šios salotos bus su mažai sūdyta lašiša, lašiša ar upėtakiu, tačiau galite naudoti ir mažai sūdytą, virtą ar net rūkytą bet kurios kitos žuvies filė. Pjaustydami žuvį, palikite kelis gabalėlius papuošti paruoštoms salotoms, kurias prieš patiekdami palikite 20 minučių pastovėti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su žuvimi Žingsnis 1
Sudėkite pirmuosius salotų sluoksnius. Bulves sutarkuokite stambia tarka, pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite majonezu. Smulkiai supjaustykite lašišą, sudėkite ją kaip antrąjį sluoksnį, atidėdami keletą žuvies griežinėlių papuošimui.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su žuvimi Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas, kol jos bus paruoštos. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais, sudėkite ant žuvies, pasūdykite ir aptepkite majonezu. Atskirai sutarkuokite baltymus ir trynius. Pirmiausia išdėliokite baltymus, pasūdykite ir ištepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu paskirstykite trynius. Dėkite salotas į šaldytuvą 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos