Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su žuvimi
Salotos "Švelnumas" - tai nuostabios sluoksniuotos salotos su raudonąja žuvimi, tikrai labai švelnios, erdvios ir neįtikėtinai skanios. Įdomiausios šios salotos bus su mažai sūdyta lašiša, lašiša ar upėtakiu, tačiau galite naudoti ir mažai sūdytą, virtą ar net rūkytą bet kurios kitos žuvies filė. Pjaustydami žuvį, palikite kelis gabalėlius papuošti paruoštoms salotoms, kurias prieš patiekdami palikite 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 1
Sudėkite pirmuosius salotų sluoksnius. Bulves sutarkuokite stambia tarka, pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite majonezu. Smulkiai supjaustykite lašišą, sudėkite ją kaip antrąjį sluoksnį, atidėdami keletą žuvies griežinėlių papuošimui.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas, kol jos bus paruoštos. Supjaustykite agurką plonais griežinėliais, sudėkite ant žuvies, pasūdykite ir aptepkite majonezu. Atskirai sutarkuokite baltymus ir trynius. Pirmiausia išdėliokite baltymus, pasūdykite ir ištepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu paskirstykite trynius. Dėkite salotas į šaldytuvą 20 minučių.
Kategorijos