Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" žuvis
Žuvies salotos "Švelnumas" gaminamos iš konservuotos lašišos, būtent ji suteikia pagrindinį patiekalo skonį. Užkandžiui geriau rinktis konservuotą lašišą savo sultyse arba aliejuje. Nerekomenduojama naudoti žuvies pomidorų padaže, nes sudėtyje esantys prieskoniai trikdys kitų ingredientų skonį. Produktai išdėstomi sluoksniais - tam geriau naudoti kepimo žiedą. Paimkite raudonųjų svogūnų - jie nėra kartūs ir suteiks patiekalui ryškumo.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Susmulkinkite krabų lazdeles. Bulves ir morkas sutarkuokite vidutine tarka. Iš žuvies konservų nusausinkite skystį ir šakute susmulkinkite žuvį. Kiaušiniuose padarykite įpjovą, atskirkite baltymą nuo trynio. Juos atskirai sutarkuokite ant vidutinio dydžio trintuvės.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į serviravimo indą įdėkite kepimo žiedą. Į jį sudėkite bulves. Padarykite majonezo tinklelį. Sudėkite konservuotas bulves su svogūnais, sumaišykite ir išdėliokite kaip antrąjį sluoksnį lėkštėje, aptepkite majonezu. Kiti sluoksniai - morkos ir krabų lazdelės, tarp jų padarykite majonezo tinklelį. Viršų apibarstykite baltymais, o tada tryniu. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos