Salotos "Taškentas" su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Salotos "Taškentas" su ridikėliais

Salotų su ridikėliais ir jautiena receptas vadinamas "Taškentas". Šakninė daržovė populiari Uzbekistane. Iš jos gaminamos įvairios salotos, užkandžiai ir net lagmanas. Salotos "Taškentas" yra puikus paprasto ir sveiko patiekalo variantas kasdieniams ar šventiniams pietums. Jas geriau ruošti su žaliaisiais ridikėliais, kurie nėra tokie kartūs kaip juodieji ridikėliai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Taškentas" su ridikėliais Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Vieną gabalą jautienos sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir virkite 1,5 valandos ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Salotos "Taškentas" su ridikėliais Žingsnis 2
Paruoškite daržoves ir mėsą. Nusausinkite ridikėlius, supjaustykite virtą jautieną griežinėliais. Keptuvėje aliejuje 5 min. pakepinkite svogūną, kol taps auksinis.

Žingsnis 3

Salotos "Taškentas" su ridikėliais Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite mėsą, ridikėlius, svogūnus, smulkintą česnaką. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite majonezo, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos