Publikavimo data: 2024-04-02
Salotos "Taškentas" su ridikėliais
Salotų su ridikėliais ir jautiena receptas vadinamas "Taškentas". Šakninė daržovė populiari Uzbekistane. Iš jos gaminamos įvairios salotos, užkandžiai ir net lagmanas. Salotos "Taškentas" yra puikus paprasto ir sveiko patiekalo variantas kasdieniams ar šventiniams pietums. Jas geriau ruošti su žaliaisiais ridikėliais, kurie nėra tokie kartūs kaip juodieji ridikėliai.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Vieną gabalą jautienos sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir virkite 1,5 valandos ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves ir mėsą. Nusausinkite ridikėlius, supjaustykite virtą jautieną griežinėliais. Keptuvėje aliejuje 5 min. pakepinkite svogūną, kol taps auksinis.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite mėsą, ridikėlius, svogūnus, smulkintą česnaką. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite majonezo, išmaišykite.
Kategorijos