Salotos "Tsarsky" sluoksniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Tsarsky" sluoksniais

Salotos "Carskij" su žuvimi ir jūros gėrybėmis - tikra šventinio stalo puošmena, kuri neabejotinai pritrauks svečių akis. Receptas prabangus ir kartu paprastas. Raudonieji ikrai, krevetės ir lašiša - produktai, turintys žmogui būtinų elementų masę, todėl salotos gaunasi ne tik skanios, bet ir naudingos. Galite naudoti bet kokią raudonąją žuvį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Tsarsky" sluoksniais Žingsnis 1
Išvirkite krevetes. Į puode esantį vandenį suberkite pipirų žirnelius, įberkite druskos, lauro lapą ir užvirinkite. Prieskonius virkite 5 minutes, tada į puodą suberkite krevetes ir virkite dar 5 minutes. Krevetes nusausinkite, atvėsinkite ir nulupkite.

Žingsnis 2

Salotos "Tsarsky" sluoksniais Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paimkite lėkštę plokščiu dugnu, sudėkite į ją kiaušinių baltymų sluoksnį ir ištepkite juos majonezu. Tada paskleiskite raudonosios žuvies sluoksnį. Išdėliokite bulves, tada krevetes ir sūrį, kiekvieną sluoksnį toliau tepdami nedideliu kiekiu majonezo. Paskutinis akcentas - raudonieji ikrai, uždėkite juos "kepurėlės" forma.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos