Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Tsarsky" sluoksniais
Salotos "Carskij" su žuvimi ir jūros gėrybėmis - tikra šventinio stalo puošmena, kuri neabejotinai pritrauks svečių akis. Receptas prabangus ir kartu paprastas. Raudonieji ikrai, krevetės ir lašiša - produktai, turintys žmogui būtinų elementų masę, todėl salotos gaunasi ne tik skanios, bet ir naudingos. Galite naudoti bet kokią raudonąją žuvį.
Žingsnis 1
Išvirkite krevetes. Į puode esantį vandenį suberkite pipirų žirnelius, įberkite druskos, lauro lapą ir užvirinkite. Prieskonius virkite 5 minutes, tada į puodą suberkite krevetes ir virkite dar 5 minutes. Krevetes nusausinkite, atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paimkite lėkštę plokščiu dugnu, sudėkite į ją kiaušinių baltymų sluoksnį ir ištepkite juos majonezu. Tada paskleiskite raudonosios žuvies sluoksnį. Išdėliokite bulves, tada krevetes ir sūrį, kiekvieną sluoksnį toliau tepdami nedideliu kiekiu majonezo. Paskutinis akcentas - raudonieji ikrai, uždėkite juos "kepurėlės" forma.
Kategorijos