Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Tsarsky" su ananasais
"Karališkosios" salotos su ananasais pradžiugins neįprastu saldžiarūgščių vaisių deriniu su sūriu, vištiena, keptais grybais ir kukurūzais. Ananasai šiam receptui tinka ir švieži, ir konservuoti. Kad salotos būtų dar skanesnės, iškart po gaminimo reikia įdėti jas į šaldytuvą ir palaikyti jame bent 30 minučių, kad visi sluoksniai gerai įsigertų į padažą. Jei į majonezą įmaišysite smulkinto česnako, patiekalas taps aitresnis, o jei įdėsite ananasų sirupo - sultingesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pievagrybius supjaustykite nedideliais griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais. Grybus ir svogūnus 10 minučių pakepinkite įkaitintame augaliniame aliejuje. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį pertrinkite per tarkavimo mašiną su dideliais langeliais. Atidėkite keletą ananaso griežinėlių salotoms papuošti.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Ant salotinės dugno pirmiausia išdėliokite vištieną, tada grybus su svogūnais, tada - ananasus, kukurūzus ir pabaigti formuoti sūrio drožlėmis. Kiekvieną sluoksnį, išskyrus grybus, aptepkite majonezu.
Kategorijos