Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Tsarsky" su grybais
Tikrai karališkos gali būti vadinamos tokiomis sultingomis sluoksniuotomis salotomis su grybais. Joms paruošti galite naudoti bet kokius grybus - šviežius, šaldytus ar konservuotus. Tinka baltosios, voveraitės, pievagrybiai, ūmėdės, opiata ir kt. Su svogūnais apkepti grybai puikiai dera su bulvėmis, marinuotais agurkais, virtais kiaušiniais ir švelniu sūrio ir majonezo padažu. Šio neįprasto patiekalo pikantiškumas ir originalus skonis neliks nepastebėtas prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pievagrybius ir svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite svogūnus ir grybus įkaitintame aliejuje 10 minučių. Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius, bulves ir marinuotus agurkus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su majonezu. Pirmuoju sluoksniu dėkite bulves, antruoju - keptus pievagrybius, tada agurkus ir paskutiniuoju sluoksniu dėkite kiaušinius. Kiekvieną sluoksnį aptepkite sūrio ir majonezo padažu.
Kategorijos