Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Tsarsky" su grybais
"Karališkos" salotos su grybais, kumpiu ir daržovėmis - tai sotus užkandis arba šventinio stalo priedas. Grybus galima naudoti ne keptus, o marinuotus, kad sumažėtų patiekalo kaloringumas. Sluoksniams sutepti tinka ir mažai kaloringa grietinė. Nepaisant daugybės tirštų ir kaloringų produktų, tokios salotos ne mažiau naudingos nei analogiškos iš šviežių daržovių. Kiekvienas ingredientas turi vitaminų ir naudingų savybių.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite grybus bei svogūnus, kol taps auksiniai. Bulves ir morkas sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius sutarkuokite vidutine tarka. Supjaustykite kumpį mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus į salotinę sluoksniais, kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezu ir pagal skonį pasūdykite. Pirmas sluoksnis - bulvės, tada grybai su svogūnais, kiaušiniai, kumpis, morkos, sūris.
Kategorijos