Salotos "Tsarsky" su jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Tsarsky" su jūros gėrybėmis

"Karališkos" salotos su kalmarais papuoš bet kokį šventinį stalą. Patiekalas ruošiamas sluoksniais, toks dekoravimo būdas atrodo įspūdingai, o užkandžio išvaizda priklauso nuo virėjo fantazijos. Kad salotos būtų ne tik šventiškos, bet ir apetitiškos, svarbu laikytis dviejų sąlygų - nepervirti kalmarų ir nepažeisti raudonųjų ikrų. Jūros gėrybės verdamos ne ilgiau kaip 2-3 minutes, ikrai dedami prieš pat patiekimą. Produktų sluoksnius galima kaitalioti įvairiais būdais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos "Tsarsky" su jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Visus produktus, išskyrus kalmarus ir kiaušinių trynius, atskirai pertrinkite per tarkavimo mašiną su dideliais dantukais. Jūros gėrybes supjaustykite plonais griežinėliais. Sutrinkite kiaušinių trynius. Jei norite, krabų lazdeles taip pat galite supjaustyti griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos "Tsarsky" su jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Suformuokite salotų sluoksnius. Kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezo tinkleliu ir pabarstykite nedideliu kiekiu raudonųjų ikrų. Produktų seka: tarkuotos bulvės, kalmarai, kiaušinių baltymai, krabų lazdelės, tryniai, sūrio drožlės. Salotų viršų patepkite nedideliu kiekiu majonezo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vakarienė, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, caro salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, kiaušinių salotos, majonezo salotos, raudonųjų ikrų salotos, daržovių salotos, česnakinės salotos, tartaletės salotos

Kategorijos