Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Tsarsky" su jūros gėrybėmis
"Karališkos" salotos su kalmarais papuoš bet kokį šventinį stalą. Patiekalas ruošiamas sluoksniais, toks dekoravimo būdas atrodo įspūdingai, o užkandžio išvaizda priklauso nuo virėjo fantazijos. Kad salotos būtų ne tik šventiškos, bet ir apetitiškos, svarbu laikytis dviejų sąlygų - nepervirti kalmarų ir nepažeisti raudonųjų ikrų. Jūros gėrybės verdamos ne ilgiau kaip 2-3 minutes, ikrai dedami prieš pat patiekimą. Produktų sluoksnius galima kaitalioti įvairiais būdais.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Visus produktus, išskyrus kalmarus ir kiaušinių trynius, atskirai pertrinkite per tarkavimo mašiną su dideliais dantukais. Jūros gėrybes supjaustykite plonais griežinėliais. Sutrinkite kiaušinių trynius. Jei norite, krabų lazdeles taip pat galite supjaustyti griežinėliais.
Žingsnis 2
Suformuokite salotų sluoksnius. Kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezo tinkleliu ir pabarstykite nedideliu kiekiu raudonųjų ikrų. Produktų seka: tarkuotos bulvės, kalmarai, kiaušinių baltymai, krabų lazdelės, tryniai, sūrio drožlės. Salotų viršų patepkite nedideliu kiekiu majonezo.
Kategorijos