Salotos "Tsarsky" su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Tsarsky" su lašiša

Lašiša - tai produktas, kuris dažnai naudojamas išskirtinėms salotoms ruošti. Pageidautina vartoti lengvai sūdytą žuvį. Jos galima nusipirkti parduotuvėje arba pasūdyti patiems. Pirkdami atkreipkite dėmesį į žiaunas - jos turi būti atviros ir vienodos spalvos. Sūdyti skirtas marinatas yra paprastas, jį sudaro tik druska ir cukrus, tačiau svarbu laikytis proporcijų - 1:1. Salotų padažui naudokite ne majonezą, o klasikinio jogurto ir garstyčių padažą - patiekalas bus mažiau kaloringas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Tsarsky" su lašiša Žingsnis 1
Sutvarkykite svogūnus ir paruoškite padažą. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Dubenėlyje sumaišykite klasikinį jogurtą su garstyčių milteliais.

Žingsnis 2

Salotos "Tsarsky" su lašiša Žingsnis 2
Susmulkinkite ingredientus. Susmulkinkite parmezaną tarkavimo mašinėle. Agurką supjaustykite griežinėliais. Lašišą supjaustykite plonais maždaug 2 mm storio griežinėliais. Sudedamąsias dalis padalykite į 4 lygias porcijas.

Žingsnis 3

Salotos "Tsarsky" su lašiša Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Paimkite lėkštę plačiais kraštais, į vidurį įdėkite tešlos žiedą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite lašišą, tada svogūną, tada agurką. Kiekvieną produktą aptepkite padažu. Dėkite kitą "Philadelphia" sluoksnį ir pabaigoje pabarstykite parmezanu. Taip pat išdėliokite dar tris porcijas salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos