Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Tsarsky" su lašiša
Lašiša - tai produktas, kuris dažnai naudojamas išskirtinėms salotoms ruošti. Pageidautina vartoti lengvai sūdytą žuvį. Jos galima nusipirkti parduotuvėje arba pasūdyti patiems. Pirkdami atkreipkite dėmesį į žiaunas - jos turi būti atviros ir vienodos spalvos. Sūdyti skirtas marinatas yra paprastas, jį sudaro tik druska ir cukrus, tačiau svarbu laikytis proporcijų - 1:1. Salotų padažui naudokite ne majonezą, o klasikinio jogurto ir garstyčių padažą - patiekalas bus mažiau kaloringas.
Žingsnis 1
Sutvarkykite svogūnus ir paruoškite padažą. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Dubenėlyje sumaišykite klasikinį jogurtą su garstyčių milteliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite ingredientus. Susmulkinkite parmezaną tarkavimo mašinėle. Agurką supjaustykite griežinėliais. Lašišą supjaustykite plonais maždaug 2 mm storio griežinėliais. Sudedamąsias dalis padalykite į 4 lygias porcijas.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Paimkite lėkštę plačiais kraštais, į vidurį įdėkite tešlos žiedą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite lašišą, tada svogūną, tada agurką. Kiekvieną produktą aptepkite padažu. Dėkite kitą "Philadelphia" sluoksnį ir pabaigoje pabarstykite parmezanu. Taip pat išdėliokite dar tris porcijas salotų.
Kategorijos