Salotos "Tsarsky" su raudona žuvimi ritinio pavidalo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Tsarsky" su raudona žuvimi ritinio pavidalo

Salotos "Carskij" yra sotus užkandis šventiniam stalui. Salotas galite patiekti originaliai - suvynioti į ritinėlį. Kad suktinukai geriau išlaikytų formą, padėkite juos atvėsti į šaldytuvą. Salotas taip pat galite suvynioti į pitos duoną, kuri ilgiau išlaikys formą. Eksperimentuokite su salotų padažu - naudokite graikišką jogurtą, mažai kaloringą grietinę arba pasigaminkite naminio majonezo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Tsarsky" su raudona žuvimi ritinio pavidalo Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Morkas, bulves ir kiaušinius sutarkuokite tarka stambiais dantukais, sūrį - smulkiais. Rausvąją lašišą supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos "Tsarsky" su raudona žuvimi ritinio pavidalo Žingsnis 2
Paruoškite salotų ritinį. Ant pergamento lakšto išilgai išdėliokite morkas, bulves ir kiaušinius. Kiekvieną produktą patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Pagal skonį pasūdykite. Ant viršaus išdėliokite rausvosios lašišos griežinėlius, atsargiai susukite į ritinėlį, palaipsniui nuimdami popierių. Supjaustykite nedidelėmis porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos