Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Tsarsky" su raudona žuvimi ritinio pavidalo
Salotos "Carskij" yra sotus užkandis šventiniam stalui. Salotas galite patiekti originaliai - suvynioti į ritinėlį. Kad suktinukai geriau išlaikytų formą, padėkite juos atvėsti į šaldytuvą. Salotas taip pat galite suvynioti į pitos duoną, kuri ilgiau išlaikys formą. Eksperimentuokite su salotų padažu - naudokite graikišką jogurtą, mažai kaloringą grietinę arba pasigaminkite naminio majonezo.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Morkas, bulves ir kiaušinius sutarkuokite tarka stambiais dantukais, sūrį - smulkiais. Rausvąją lašišą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų ritinį. Ant pergamento lakšto išilgai išdėliokite morkas, bulves ir kiaušinius. Kiekvieną produktą patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Pagal skonį pasūdykite. Ant viršaus išdėliokite rausvosios lašišos griežinėlius, atsargiai susukite į ritinėlį, palaipsniui nuimdami popierių. Supjaustykite nedidelėmis porcijomis.
Kategorijos