Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Tsarsky" su sluoksniuotais grybais
Šios nuostabios "caro" salotos, pasižyminčios kreminiu skoniu ir subtiliu grybų bei vištienos filė deriniu, tikrai nustebins svečius. Grybuose yra daug baltymų ir geležies, tačiau jie labai mažai kaloringi. Todėl jie nepakeičiami vegetarams ir naudingi sergantiesiems mažakraujyste bei diabetu. Produktas taip pat rekomenduojamas dietinei mitybai. Švieži grybai turi būti rusvos arba baltos spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Grybus supjaustykite batonėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite grybus, įberkite druskos, pipirų ir kepkite 10 minučių. Perkelkite į atskirą lėkštę ir leiskite jiems atvėsti. Sūrį, kiaušinius ir bulves sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite vištienos filė.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę dėkite sluoksnį grybų, bulvių, kiaušinių ir filė, kiekvieną sluoksnį šiek tiek aptepdami majonezu. Ant salotų viršaus pabarstykite sūrio ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos