Salotos "Tsarsky" su sluoksniuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Tsarsky" su sluoksniuotais grybais

Šios nuostabios "caro" salotos, pasižyminčios kreminiu skoniu ir subtiliu grybų bei vištienos filė deriniu, tikrai nustebins svečius. Grybuose yra daug baltymų ir geležies, tačiau jie labai mažai kaloringi. Todėl jie nepakeičiami vegetarams ir naudingi sergantiesiems mažakraujyste bei diabetu. Produktas taip pat rekomenduojamas dietinei mitybai. Švieži grybai turi būti rusvos arba baltos spalvos.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Tsarsky" su sluoksniuotais grybais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Grybus supjaustykite batonėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite grybus, įberkite druskos, pipirų ir kepkite 10 minučių. Perkelkite į atskirą lėkštę ir leiskite jiems atvėsti. Sūrį, kiaušinius ir bulves sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite vištienos filė.

Žingsnis 2

Salotos "Tsarsky" su sluoksniuotais grybais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę dėkite sluoksnį grybų, bulvių, kiaušinių ir filė, kiekvieną sluoksnį šiek tiek aptepdami majonezu. Ant salotų viršaus pabarstykite sūrio ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos