Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Tsarsky" su vištiena
Egzistuoja nuomonė, kad karališkosios salotos ruošiamos tik iš jūros gėrybių. Tai labai klaidinga nuomonė. "Caro" salotos su vištiena - tai apetitą žadinantis užkandis, į kurio sudėtį įeina švelni mėsa, daržovės ir kiaušiniai. O papildykite patiekalą graikiniais riešutais, kad jis būtų rūgštesnis. Salotos pasirodo esančios labai naudingos - jose yra daug B grupės vitaminų, baltymų, taip pat sveikatai vertingų aminorūgščių.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinės ugnies. Tuo metu nulupkite svogūną nuo lukšto ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Tada sudėkite daržovę į įkaitintą keptuvę, kepkite, kol ji lengvai apskrus, tada perkelkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus. Nuluptus vištų kiaušinius perpjaukite į dvi dalis. Atskirai sutarkuokite baltymus ir trynius ant vidutinio dydžio tarkos. Taip pat sutarkuokite morkas. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, tada pertrinkite juos per mėsmalę. Riešutus susmulkinkite kočėlu arba peiliu.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į salotinę sluoksniais sudėkite paruoštus ingredientus ir aptepkite juos majonezu. Pirmuoju sluoksniu sudėkite vištieną. Tada išdėliokite riešutus, svogūnus, kiaušinių baltymus ir morkas. Pabaigoje salotas apibarstykite tarkuotais tryniais.
Kategorijos