Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Tsarsky" su vištiena sluoksniais
Sočios sluoksniuotos salotos su vištiena - puikus patiekalas, tinkantis bet kokioms atostogoms. Vištienos filė turi B grupės vitaminų ir geležies, kuri palaiko aukštą hemoglobino kiekį kraujyje. Kokybiška atšaldyta vištienos krūtinėlė turi būti šviesiai rausvos spalvos, lygiu ir sausu paviršiumi, su baltomis arba rausvomis gyslomis. Mėsa neturėtų luptis, o kvapas turėtų būti gaivus ir natūralus.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite kiaušinius ir vištieną. Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą ir išdėliokite pirmąjį bulvių sluoksnį. Aptepkite jį majonezu ir išdėliokite filė, kuri taip pat turėtų būti aptepta majonezu. Apibarstykite salotas kiaušiniais, aptepkite majonezu ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Tada išimkite iš šaldytuvo, nuimkite žiedą.
Kategorijos