Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Tsarsky" žiemai
Kaip žinote, į "caro salotų" sudėtį įeina įvairios jūros gėrybės, pavyzdžiui, krevetės, kalmarai arba žuvis. Tačiau šiomis dienomis yra daugybė kitų užkandžio paruošimo variantų, į kuriuos neįeina jūros gėrybės. "Caro salotos" žiemai yra skanus, sotus ir labai sveikas patiekalas, kurio pagrindą sudaro sultingos daržovės, pupelės ir žolelės. Paruoštas salotas galima patiekti iš karto po gaminimo arba suvynioti žiemai.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Perkelkite pomidorus į trintuvą, susmulkinkite juos iki tyrės, tada supilkite į katilą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, pastatykite ją ant ugnies. Kai aliejus įkaista, sudėkite smulkintą svogūną. Į tą pačią vietą sudėkite morkas ir paprikas. Kelias minutes pakepinkite ingredientus, tada perkelkite juos į katilą su pomidorais.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Į tą pačią keptuvę sudėkite baklažanų kubelius. Daržoves kepkite 2-3 minutes, tada sudėkite prie likusių ingredientų. Paruoštas salotas kruopščiai sumaišykite, įberkite į jas cukraus, druskos, aštriųjų pipirų ir pupelių. Patiekalą troškinkite 20 minučių. Likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos, į salotas įpilkite acto, susmulkinto česnako ir žolelių, dar kartą išmaišykite.
Kategorijos