Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Tsarsky" žingsnis po žingsnio
"Caro salotų" paruošimo variantų yra įvairių. Šis "carinių salotų" receptas dar kitaip vadinamas "cariniu paltu". Alternatyvus silkės po kailiu variantas, toks pat sotus ir skanus. Raudonieji ikrai patiekalui suteikia pikantiškumo. Salotų švelnumas ir lengvumas pasiekiamas dėl to, kad ingredientai trinami ant tarkos, o ne pjaustomi gabaliukais. Kūrybos procesą gali įveikti bet kokią kulinarinę patirtį turinti šeimininkė, svarbiausia žingsnis po žingsnio laikytis instrukcijų.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Bulves, kiaušinius, burokėlius ir krabų lazdeles susmulkinkite stambia trintuve. Lašišą supjaustykite kubeliais ir supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais ir patepkite majonezu. Žuvies ir svogūnų sluoksnį apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pirmas sluoksnis - bulvės, pasūdykite, tada žuvis, svogūnai, krabų lazdelės, kiaušiniai ir burokėliai, juos taip pat pasūdykite.
Kategorijos