Salotos "Tsarsky" žingsnis po žingsnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Tsarsky" žingsnis po žingsnio

"Caro salotų" paruošimo variantų yra įvairių. Šis "carinių salotų" receptas dar kitaip vadinamas "cariniu paltu". Alternatyvus silkės po kailiu variantas, toks pat sotus ir skanus. Raudonieji ikrai patiekalui suteikia pikantiškumo. Salotų švelnumas ir lengvumas pasiekiamas dėl to, kad ingredientai trinami ant tarkos, o ne pjaustomi gabaliukais. Kūrybos procesą gali įveikti bet kokią kulinarinę patirtį turinti šeimininkė, svarbiausia žingsnis po žingsnio laikytis instrukcijų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Tsarsky" žingsnis po žingsnio Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Bulves, kiaušinius, burokėlius ir krabų lazdeles susmulkinkite stambia trintuve. Lašišą supjaustykite kubeliais ir supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Salotos "Tsarsky" žingsnis po žingsnio Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais ir patepkite majonezu. Žuvies ir svogūnų sluoksnį apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pirmas sluoksnis - bulvės, pasūdykite, tada žuvis, svogūnai, krabų lazdelės, kiaušiniai ir burokėliai, juos taip pat pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos