Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Velniškas švelnumas"
Salotos "Infernal Tenderness" taip pavadintos neatsitiktinai. Darnus grybų, krevečių ir saldžiųjų ananasų derinys suteikia egzotišką ir subtilų poskonį. Be to, kad patiekalas gaunasi neįtikėtinai skanus, jis naudingas ir dėl sudėties ingredientų įvairovės. Jei pasiruošimo etapą atliksite iš anksto, gaminimas užtruks labai trumpai. Tokį gražų ir paprastą patiekalą gali pagaminti bet kuri šeimininkė.
Žingsnis 1
Išvirkite krevetes. Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite, įdėkite lauro lapą ir juoduosius pipirus. Prieskonius virkite 5 minutes, tada į vandenį suberkite krevetes ir virkite dar 5 minutes, kol išvirs. Krevetes nusausinkite, atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Sudėkite grybus į įkaitintą keptuvę be aliejaus. Po 4-5 min., kai grybai išleis sultis, nusausinkite, supilkite augalinį aliejų, įberkite druskos ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Suformuokite salotų sluoksnius. Paimkite didelį plokščiadugnį indą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite grybus, tada paskirstykite kiaušinius, pagal skonį pasūdykite. Kiekvieną salotų sluoksnį patepkite majonezu. Išdėliokite krevetes, po to ananasus ir galiausiai pabarstykite tarkuotu parmezanu.
Kategorijos