Salotos "Viskas po ranka" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Viskas po ranka"

Mūsų šeimoje mėsos sultiniai verdami nuolat. Iš sultinio verdama tradicinė totoriška sriuba su naminiais makaronais, o mėsa kelias dienas paliekama šaldytuve ir išmetama į šiukšlių dėžę. Gaila ją išmesti, bet ką daryti, juk mūsų šeima negarsėja kaip mėsėdžiai. Ir tada prisiminiau, kaip mano mama iš virtos mėsos gamindavo skanių, sočių salotų. Nusprendžiau pabandyti, gal pavyks, ir mėsa bus paklausi bent tokiu pavidalu. Ir neklydau.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
32 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsą išvirkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Viskas po ranka" Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Salotos "Viskas po ranka" Žingsnis 3
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka.

Žingsnis 4

Salotos "Viskas po ranka" Žingsnis 4
Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Salotos "Viskas po ranka" Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 6

Salotos "Viskas po ranka" Žingsnis 6
Įmaišykite mėsą, svogūnus, morkas ir majonezą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos