Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Viskas po ranka"
Mūsų šeimoje mėsos sultiniai verdami nuolat. Iš sultinio verdama tradicinė totoriška sriuba su naminiais makaronais, o mėsa kelias dienas paliekama šaldytuve ir išmetama į šiukšlių dėžę. Gaila ją išmesti, bet ką daryti, juk mūsų šeima negarsėja kaip mėsėdžiai. Ir tada prisiminiau, kaip mano mama iš virtos mėsos gamindavo skanių, sočių salotų. Nusprendžiau pabandyti, gal pavyks, ir mėsa bus paklausi bent tokiu pavidalu. Ir neklydau.
Žingsnis 1
Mėsą išvirkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Įmaišykite mėsą, svogūnus, morkas ir majonezą.
Kategorijos