Publikavimo data: 2024-09-16
Salotų receptas su nuotrauka "Smaragdinė sklaida"
Salotų receptas su nuotrauka "Smaragdinė sklaida" patiks tiems, kurie mėgsta sluoksniuotus užkandžius su majonezu. Šio patiekalo akcentas - kiviai, kurie papuošia salotų viršų. Ruošiant rinkitės saldžiarūgštės veislės uogas, pavyzdžiui, "Hayward". Ji pasižymi subtiliu skoniu ir aromatu, sultingu šviesiai žaliu minkštimu. Išsiskiria dideliu vaisiaus dydžiu - nuo 80 iki 150 g, ovalia, šiek tiek suplota forma, ruda odele su žalsvu atspalviu.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Vištienos filė virkite pasūdytame vandenyje 20-30 minučių, kol išvirs. Atvėsinkite, supjaustykite kubeliais. Išvirkite kietai virtus kiaušinius, išimkite lukštus, susmulkinkite. Majonezą sumaišykite su česnaku.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Smaragdinė sklaida". Į plokščios lėkštės vidurį įdėkite stiklinę. Aplink stiklinę sluoksniuokite vištieną, svogūnus, sūrį, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu ir česnaku. Išdėliokite pomidorus, pasūdykite, ištepkite majonezu. Vėl išdėliokite žaliuosius svogūnus, tada kiaušinius, majonezą. Pabarstykite sūriu. Ant viršaus išdėliokite kivius. Dėkite salotas į šaldytuvą 20-30 minučių.
Kategorijos