Publikavimo data: 2024-06-15
Salotų ruletė "Mimosa" su krabų mėsa
Krabų mėsos vyniotinis - puikus užkandis šventiniam stalui ar sekmadienio vakarienei. Šis patiekalas patiks tiems, kurie nori paįvairinti savo mitybą neįprastu užkandžiu. Majonezas suteikia salotoms švelnų kreminį skonį, o dėl kiaušinių ir krabų mėsos suktinukas gaunasi labai sotus.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite grybus. Sudėkite svogūnus prie grybų ir kepkite kartu 2-3 minutes. Atidėkite į šalį, kad atvėstų. Ant stalo padėkite maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Į pirmąjį sluoksnį sudėkite virtas morkas ir tolygiai paskirstykite jas kvadrato forma. Tada ant morkų sudėkite grybus be skysčio. Sluoksnį aptepkite majonezo tinkleliu.
Žingsnis 3
Atskirkite nuluptų kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite ant grybų. Aptepkite plonu majonezo sluoksniu, tada krabų lazdeles tolygiai aptepkite baltymais ir teptuku.
Žingsnis 4
Suvyniokite vyniotinį tvarkingai ir sandariai, šiek tiek pakeldami foliją vienoje pusėje. Šiek tiek pakelkite plėvelės viršų į viršų, suvyniokite ritinį ir apvyniokite jį plėvele. Dėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių, kad atšaltų.
Kategorijos