Publikavimo data: 2024-06-24
Salotų ruletė su žuvimi "Carskij"
Mažiausiai produktų, daugiausia estetikos ir skonio - tokia yra karališkojo salotų suktinuko su žuvimi santrauka. Užkandis paruošiamas gana greitai, o atrodo įspūdingai - idealus patiekalas Naujųjų metų išvakarėms ar bet kuriai kitai šventei. Imkite raudoną lengvai sūdytą žuvį - rausvąją lašišą, lašišą ar upėtakį, rūšis priklauso nuo jūsų noro ir biudžeto. Daržoves virkite neluptas, kad išsaugotumėte kuo daugiau skonio ir naudingųjų savybių. Kiaušinių galima imti ir vištų, ir putpelių. Pastarųjų kiekį reikės padidinti bent tris kartus.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Sutarkuokite bulves, morkas ir kiaušinius tarkavimo mašinėle. Ląstelių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus. Raudoną žuvį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Suformuokite salotų ritinį. Išskleiskite pergamentą. Sluoksniais išdėliokite produktus, kiekvieną jų patepdami trupučiu majonezo. Pirmiausia paskleiskite morkas, tada - bulves, ant viršaus - kiaušinius. Užbaigti rinkinį žuvies griežinėliais. Susukite gaminį į tvirtą ritinį, vyniodami atsargiai nuimkite popierių.
Kategorijos