Salotų ruletė su žuvimi "Carskij" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotų ruletė su žuvimi "Carskij"

Mažiausiai produktų, daugiausia estetikos ir skonio - tokia yra karališkojo salotų suktinuko su žuvimi santrauka. Užkandis paruošiamas gana greitai, o atrodo įspūdingai - idealus patiekalas Naujųjų metų išvakarėms ar bet kuriai kitai šventei. Imkite raudoną lengvai sūdytą žuvį - rausvąją lašišą, lašišą ar upėtakį, rūšis priklauso nuo jūsų noro ir biudžeto. Daržoves virkite neluptas, kad išsaugotumėte kuo daugiau skonio ir naudingųjų savybių. Kiaušinių galima imti ir vištų, ir putpelių. Pastarųjų kiekį reikės padidinti bent tris kartus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotų ruletė su žuvimi "Carskij" Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Sutarkuokite bulves, morkas ir kiaušinius tarkavimo mašinėle. Ląstelių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus. Raudoną žuvį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotų ruletė su žuvimi "Carskij" Žingsnis 2
Suformuokite salotų ritinį. Išskleiskite pergamentą. Sluoksniais išdėliokite produktus, kiekvieną jų patepdami trupučiu majonezo. Pirmiausia paskleiskite morkas, tada - bulves, ant viršaus - kiaušinius. Užbaigti rinkinį žuvies griežinėliais. Susukite gaminį į tvirtą ritinį, vyniodami atsargiai nuimkite popierių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos