Publikavimo data: 2024-09-16
Salotų ruletė "Tsarsky"
Šios paprastos salotos iš upėtakio, bulvių, morkų ir kiaušinių tinka šventiniam Naujųjų metų išvakarių stalui. Nepamirškite pasiruošti pergamentinio popieriaus. Upėtakio mėsoje gausu unikalių omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, kurios yra būtinos normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai ir neleidžia nusėsti cholesterolio plokštelėms. Upėtakiuose esančios maistinės medžiagos normalizuoja nervų sistemos veiklą, kovoja su aukštu kraujospūdžiu ir gerina atmintį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bulves, morkas ir kiaušinius sutarkuokite vidutinio dydžio tarka. Supjaustykite raudonąją žuvį griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant stalo padėkite pergamentinį popierių. Ant jo išdėliokite visus ingredientus, išskyrus žuvį, kiekvieną sluoksnį padengdami majonezu. Tada salotų pradžioje sudėkite upėtakio gabalėlius ir atsargiai susukite suktinuką.
Kategorijos