Salotų "Švelnumas" klasikinis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Salotų "Švelnumas" klasikinis receptas

Salotos "Švelnumas" yra patiekalas, turintis kalbantį pavadinimą. Yra daugybė jo variantų, tačiau visi jie yra neįtikėtinai švelnios kompozicijos. Griežtų taisyklių, kaip patiekti šį užkandį, nėra. Salotas galite išdėlioti sluoksniais arba tiesiog sujungti visus ingredientus į salotinę. Į klasikinį receptą paprastai įeina vištienos filė. Jei norite sultingesnio varianto, tinka vištienos šlaunelės. Marinuoti svogūnai patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotų "Švelnumas" klasikinis receptas Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Susmulkinkite jį ir užpilkite staigiu verdančiu vandeniu. Palikite 10 minučių. Nusunkite šiltą vandenį ir užpilkite šaltu vandeniu. Supilkite actą ir palikite 5 minutes pastovėti.

Žingsnis 2

Salotų "Švelnumas" klasikinis receptas Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių blynus. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir plakite, kol jie lengvai suputos. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite kiaušinių blyną, kol paruduos. Turėtų būti 6 blyneliai.

Žingsnis 3

Salotų "Švelnumas" klasikinis receptas Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Blynus supjaustykite plonomis juostelėmis, mėsą supjaustykite griežinėliais, agurkus - juostelėmis. Sudėkite visus ingredientus, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai. Dėl to jų skonis taps sodresnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos