Publikavimo data: 2024-06-23
Salotų "Švelnumas" klasikinis receptas
Salotos "Švelnumas" yra patiekalas, turintis kalbantį pavadinimą. Yra daugybė jo variantų, tačiau visi jie yra neįtikėtinai švelnios kompozicijos. Griežtų taisyklių, kaip patiekti šį užkandį, nėra. Salotas galite išdėlioti sluoksniais arba tiesiog sujungti visus ingredientus į salotinę. Į klasikinį receptą paprastai įeina vištienos filė. Jei norite sultingesnio varianto, tinka vištienos šlaunelės. Marinuoti svogūnai patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Susmulkinkite jį ir užpilkite staigiu verdančiu vandeniu. Palikite 10 minučių. Nusunkite šiltą vandenį ir užpilkite šaltu vandeniu. Supilkite actą ir palikite 5 minutes pastovėti.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių blynus. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir plakite, kol jie lengvai suputos. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite kiaušinių blyną, kol paruduos. Turėtų būti 6 blyneliai.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Blynus supjaustykite plonomis juostelėmis, mėsą supjaustykite griežinėliais, agurkus - juostelėmis. Sudėkite visus ingredientus, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai. Dėl to jų skonis taps sodresnis.
Kategorijos