Salotų "Švelnumas" receptas žingsnis po žingsnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotų "Švelnumas" receptas žingsnis po žingsnio

Norint pasigaminti šią salotų versiją "Švelnumas", reikia kalmarų, grybų, kiaušinių ir majonezo. Pirkdami grybus įsitikinkite, kad jie yra švarūs ir sausi. Ant jų neturi būti gleivėtų apnašų, daug įdubimų ir dėmių. Šaldytuose grybuose leidžiama tik minimalus ledo kiekis. Rinkdamiesi kalmarus, atkreipkite dėmesį į mėsos spalvą po oda. Ji turėtų būti šviesiai kreminė. Geltona spalva rodo pakartotinį atitirpinimą, o pieno baltumo - apdorojimą cheminėmis medžiagomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotų "Švelnumas" receptas žingsnis po žingsnio Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Įdėkite kalmarus į šiek tiek pasūdytą ir užvirintą vandenį. Kai užvirs, palaikykite jį apie 40 sekundžių ir išjunkite. Kalmarus ir grybus supjaustykite juostelėmis. Atskirai supjaustykite trynius ir baltymus.

Žingsnis 2

Salotų "Švelnumas" receptas žingsnis po žingsnio Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Dviejuose skirtinguose dubenyse sumaišykite grybus su majonezu ir kalmarus su majonezu. Produktus į salotinę dėkite sluoksniais tokia tvarka: kalmarai, tryniai, grybai, baltymai, majonezas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos