Šaltai rūkyto avokado, lašišos ir krevečių terina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šaltai rūkyto avokado, lašišos ir krevečių terina

Avokadų, lašišos ir krevečių terinas - skanus patiekalas, paruoštas iš žuvies mėsos ir krevečių. Šis patiekalas tinka šventiniam Naujųjų metų ir sausio švenčių stalui. Labai patogu, kad subtiliausią užkandį galima pagaminti tik dieną prieš, nes želė turės laiko sustingti.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Šaltai rūkyto avokado, lašišos ir krevečių terina Žingsnis 1
Lašišos gabalėlius išvirkite garuose arba mažesniame kiekyje vandens. Želatiną ištirpinkite mikrobangų krosnelėje (neužvirinkite). Atskieskite grietinėle santykiu 800 g 40 g želatinos, jei reikia, įberkite druskos.

Žingsnis 2

Šaltai rūkyto avokado, lašišos ir krevečių terina Žingsnis 2
Teriną sudėkite sluoksniais tokia tvarka: sluoksnis grietinėlės, lašiša, avokado griežinėliai, grietinėlė, lašiša, krevetės ir užtepkite grietinėlės. Uždenkite maistine plėvele. Per naktį padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos