Publikavimo data: 2025-08-17
Šaltai rūkyto avokado, lašišos ir krevečių terina
Avokadų, lašišos ir krevečių terinas - skanus patiekalas, paruoštas iš žuvies mėsos ir krevečių. Šis patiekalas tinka šventiniam Naujųjų metų ir sausio švenčių stalui. Labai patogu, kad subtiliausią užkandį galima pagaminti tik dieną prieš, nes želė turės laiko sustingti.
Žingsnis 1
Lašišos gabalėlius išvirkite garuose arba mažesniame kiekyje vandens. Želatiną ištirpinkite mikrobangų krosnelėje (neužvirinkite). Atskieskite grietinėle santykiu 800 g 40 g želatinos, jei reikia, įberkite druskos.
Žingsnis 2
Teriną sudėkite sluoksniais tokia tvarka: sluoksnis grietinėlės, lašiša, avokado griežinėliai, grietinėlė, lašiša, krevetės ir užtepkite grietinėlės. Uždenkite maistine plėvele. Per naktį padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos