Šaltai virta jautiena su kaulu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Šaltai virta jautiena su kaulu

Virti ir elastingi cholodetai bus pats skaniausias patiekalas, ypač žiemos švenčių proga. Be želatinos patiekalas bus skanesnis ir sveikesnis. Šiam patiekalui geriau naudoti jautieną su kaulu. Mėsą virkite ilgai, tada sultinys bus išviręs ir atitinkamai geriau sukietės. Rinkitės mėsą su dideliu kaulu. Recepte papasakosime, kaip virti šaltai virtą jautieną be įvairių gudrybių. Aiškiai laikantis nurodymų jums tikrai pavyks.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Šaltai virta jautiena su kaulu Žingsnis 1
Mėsą užvirkite, pasūdykite. Iš sultinio periodiškai pašalinkite kalkes. Mėsą virkite apie 3 valandas.

Žingsnis 2

Šaltai virta jautiena su kaulu Žingsnis 2
Po 30 minučių sudėkite visą svogūno galvą, lauro lapą ir pipirų grūdelius.

Žingsnis 3

Šaltai virta jautiena su kaulu Žingsnis 3
Kai mėsa bus paruošta, sultinį perkoškite per sietelį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Šaltai virta jautiena su kaulu Žingsnis 4
Išimkite mėsą iš kaulo ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustykite nuluptą česnaką.

Žingsnis 5

Šaltai virta jautiena su kaulu Žingsnis 5
Sudėkite mėsą į gilų dubenį ir suberkite česnaką.

Žingsnis 6

Šaltai virta jautiena su kaulu Žingsnis 6
Supilkite sultinį ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos