Publikavimo data: 2024-06-12
Šaltai virta jautiena su kaulu
Virti ir elastingi cholodetai bus pats skaniausias patiekalas, ypač žiemos švenčių proga. Be želatinos patiekalas bus skanesnis ir sveikesnis. Šiam patiekalui geriau naudoti jautieną su kaulu. Mėsą virkite ilgai, tada sultinys bus išviręs ir atitinkamai geriau sukietės. Rinkitės mėsą su dideliu kaulu. Recepte papasakosime, kaip virti šaltai virtą jautieną be įvairių gudrybių. Aiškiai laikantis nurodymų jums tikrai pavyks.
Žingsnis 1
Mėsą užvirkite, pasūdykite. Iš sultinio periodiškai pašalinkite kalkes. Mėsą virkite apie 3 valandas.
Žingsnis 2
Po 30 minučių sudėkite visą svogūno galvą, lauro lapą ir pipirų grūdelius.
Žingsnis 3
Kai mėsa bus paruošta, sultinį perkoškite per sietelį, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Išimkite mėsą iš kaulo ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustykite nuluptą česnaką.
Žingsnis 5
Sudėkite mėsą į gilų dubenį ir suberkite česnaką.
Žingsnis 6
Supilkite sultinį ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos